Cam Folyo Uygulamaları

Cam Folyo Uygulamaları

Cam Folyo Uygulamaları

İş yerlerinizin ve ofislerinizin camlarını kapatmak için folyo veya kumlu folyo cam kaplama işlemini yaptırabilirsiniz. Cam Folyo Uygulamaları  sizin için 152 veya 120 cm ebatlarda istenilen her renkte cam kaplama işlemi yapabilmektedir. Cam kaplama işleminde kumlu cam kaplama yatıracak olan kişiler sadece gri veya opak renk tercihinde de bulunabilirler. İş yerleri camlarında genel olarak iki farklı ürün tipi üzerinden kaplama işlemi yapılmaktadır. Bunlar uygulama folyosu ve kumlu folyolar olarak ayrılmaktadır. Bu iki uygulama seçeneğini aynı anda deneyebilirsiniz ve her iki farklı türün birbiri ile uyumunu görebilirsiniz. Cam kaplama işi oldukça kolay ve uygun fiyatlarla yapılmaktadır. Günümüzde cam kaplama işlemleri sırasında folyo ihtiyacı duyulmaktadır, cam kaplama işinin ana maddesi folyolardır. Folyolar hem cama sadelik ve şıklık katarken aynı zamanda güzel bir görsellik sağlamaktadır. Cam Folyo Uygulamaları  üzerinden cam kaplatma işlemi yaptıracak olan kişiler firma logolarını ve diğer görsel ürünlerini cam kaplama ürünü üzerine bastırabilirler. Cam kaplama işlemi sulu veya kuru bir şekilde yapılabilmektedir. Kaplanacak olan camın desen uygulanacak yerine mastar ile desen işleme çalışması yapılmaktadır daha sonrasında ise plotter makinesi ile birlikte kesme işlemi sağlanmaktadır.

Cam Folyo Uygulamaları Nasıl Yapılmaktadır?

Cam folyo işlemi reklam ve tanıtım sektöründe sıkça kullanılan malzemelerden biridir. Plotter makinesi ile birlikte istenilen her türlü şekil ve desen ortaya çıkartılmaktadır. Kesime uygun olarak belirlenen şekiller, rakamlar, desenler veya yazılar rahatlıkla bu makine üzerinden üretilebilmektedir ve camlara basılmaktadır. Cam Folyo Uygulamaları  üzerinden cam kaplatma işleminde bulunacak olan kişiler renk ve renk tonları istemesi durumunda PVC folyo ile camlarınıza yeni bir desen ve tarz yaratabiliriz. Firmamızın bünyesinde istediğiniz her renkte desen ve ürün mevcut olarak bulunmaktadır. Tasarımlarımız sizin istediğiniz şekilde dizayn edilerek hazırlanmaktadır.

Alüminyum Folyo Cam Kaplama Nasıl Yapılmaktadır?

Sektörde sıkça kullanılan diğer bir cam kaplama tekniği ise alüminyum folyo cam kaplamıdır. Folyo kesim üzerinden yazılar, desenler, tasarımlar, harfler veya rakamlar şeklinde kişilerin ihtiyaçları ve talepleri karşılanmaktadır. Bunun yanı sıra ek olarak dijital baskı ile birlikte de folyo kesim işlemi yapılabilmektedir. Cam üzerinde estetik ve görsel tasarım isteyen firmalar Cam Folyo Uygulamaları  üzerinden istedikleri estetik tasarımları talep edebilirler. Cam kaplama üzerine alüminyum folyo ile hazırlana ürünler estetik açıdan ve görsel olarak daha ilgi çekici durmaktadır. Bunun yanı sıra dijital baskı ile hazırlanan görseller vitrin, tabela veya yönlendirme tabelası olarak da kullanılabilmektedir.

Transparan Folyo Cam Kaplama Nedir?

Cam giydirme ve cam kaplama günümüzde oldukça sık kullanılan dekoratif bir görsel reklam üründür. Cam giydirmenin iyice yaygınlaşması ile birlikte bilinen firmalar sık olarak bu yöneteme başvuruda bulunabilmektedirler özellikle sektör içersin de reklam amaçlı cam giydirme sıkça kullanılmaktadır. Bu uygulamanın en büyük sebebi ise markaların mesajlarını cam üzerinden daha iyi yansıtabilmesidir ve tanıtımlarını uzun vadede, hasar görmeden yapabilmeleridir. Günümüzde bilinen markalar ve kurumsal firmalar marka mesajını ve kimliğini bu şekilde daha iyi öne çıkarabilmektedir. Özelikle son dönemlerde bu konularla ilgili daha alternatif ve görsel tasarımlı özel çalışmalar yapılmaktadır. Sizde camlarınız için eşsiz bir tasarım istiyorsanız Cam Folyo Uygulamaları  üzerinden bizimle iletişime geçerek size özel hazırladığımız cam kaplama örneklerimize göz atabilirsiniz. Cam giydirme işlemi sırasında firmaların öncelikle ne tarz bir tasarım istediklerine karar vermeleri gerekmektedir, doğru uygulanan işlemler uzun vadede müşterileri oldukça mutlu etmektedir.

Yapışkanlı Folyo Cam Kaplama Nedir?

Firmaların cam giydirme işlemleri uygulanmadan önce bu konu hakkında detaylı bilgi edinmeleri ve işinde en iyi olan firmalarla çalışmaları gerekmektedir. Cam Folyo Uygulamaları  uzman kadrosu, kaliteli malzemeleri ve eşsiz tasarımları ile birlikte siz değerli müşterilerine uygun fiyatlı cam giydirme seçenekleri sunmaktadır. İyi çalışılmış bir cam giydirme işi markalara uzun vadede uygun fiyatlı reklam yapma imkanı tanımaktadır, bununla beraber işinde iyi olmayan başarısız firmalar ile çalışan kişiler genelde sonuçlarda pek memnun olmamaktadır. Cam giydirme işlemi sırasında camın durumu, konumu ve yapılacak olan çalışmanın dizaynına iyi karar verilmesi gerekmektedir. Cam üzerine baskı yapılmasının temel amacı dışarıda ki tüketicilerin ve potansiyel müşterilerin markayı daha belirgin bir şekilde görmesi ve akıllarında tutmasıdır. Cam giydirme işlemi üzerinde yapılan tasarımların önemi ise bu konuda ortaya çıkmaktadır. Giydirdiğiniz bir cam sadece görsel amaçlı olmayıp aynı zamanda markaların reklamlarını da kusursuz olarak yapabilmesi gerekmektedir. Cam giydirme işleminde en sık kullanılan ürün folyodur ve folyolar PVC ana maddesi üzerin elde edilmektedir. Bu malzemenin alt yüzeyine yapılacak olan yapışkan ise camın kaplanacağı yüzeye ve alana göre değişiklik gösterebilmektedir. Folyo türleri kendi içerisinde iki türe ayrılmaktadır bunlar permanet yapışkanlı folyo ve kuvvetli yapışkanlı folyo olarak ikiye ayrılmaktadır. Bu folyo türlerinin genelde sökülmeyecek, kalıcı alanlara uygulanması gerekmektedir.

Cam Folyo İmalatı Nasıl Yapılmaktadır?

Cam folyo kaplamaları non-permanet folyolar üzerinden yapılmış olması durumunda camdan sökülme durumunda cam yüzeyinde herhangi bir iz bırakmamaktadır ve kolay bir şekilde çıkartılmaktadır. Cam Folyo Uygulamaları  üzerinden cam kaplatacak olan kişiler istedikleri boyutta ki cam yüzeylerini firmamız üzerinden kaplatma işleminde bulunabilirler. Cam folyo üzerine yapılacak olan kaplamalar düz bir zemin üzerine uygulanabilmektedir ve bunla birlikte bu tür folyolar 80 mikro kalınlığında olmaktadır. Oluku araç üzerinden cam kaplatma uygulaması talep eden kişilere ise cast folyolar üzerinden 36 mikron kalınlığında cam kaplama işlemi yapılmaktadır. Dijital baskı ile birlikte cam kaplatma işlemi yaptırmak isteyen firmalar Cam Folyo Uygulamaları  üzerinden cam kaplatma talebinde bulunabilirler, uygun fiyatlı cam tasarımlarına sahip olabilirler. Günümüzde cam kaplatma ucuz yollu ve etkili reklam yapma yöntemlerinin en etkilisidir. Sizlerde zarif ve şık cam kaplama tasarımları için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam Buzlama Folyo Uygulama

Araç Giydirme Nasıl Sökülür?